lcp
Filtrează după
Preț
lei lei
Producătorii
Tarie trabuc
Cantitate in cutie
Ring
Filtre

Trabucuri Dominican Estates

Contine 3 produse.

Trabucuri Dominican Estates - Rafinament și Gust Superior în Fiecare Fum

Descoperiți lumea exclusivistă a trabucurilor Dominican Estates, o colecție de trabucuri premium ce reflectă măiestria și tradiția dominicană în arta fabricării trabucurilor.

Fiecare trabuc Dominican Estates este o invitație la o călătorie senzorială unică, oferind un amestec echilibrat de gusturi și arome care vor satisface chiar și cele mai exigente palate.

Fabricate cu pasiune și dedicare, trabucurile Dominican Estates sunt realizate din cele mai fine frunze de tutun, cultivate în solurile bogate ale Republicii Dominicane.

Această selecție atentă de tutun asigură o calitate constantă și un gust caracteristic, marcând fiecare trabuc cu o identitate unică. Profilul aromatic al trabucurilor Dominican Estates variază de la note ușoare și florale până la cele mai robuste și complexe, oferind astfel o gamă largă pentru a satisface diverse preferințe.

Experiența de fumat este întotdeauna netedă și plăcută, cu o ardere uniformă și o producție generoasă de fum, ce subliniază calitatea superioară a acestor trabucuri.

Fie că sunt savurate în momente de relaxare sau în ocazii speciale, trabucurile Dominican Estates adaugă o notă de eleganță și distincție.

Ele sunt perfecte atât pentru cunoscătorii experimentați, cât și pentru cei care doresc să exploreze lumea trabucurilor de calitate.

Alegeți trabucurile Dominican Estates pentru a vă răsfăța cu o experiență de fumat de neuitat, care combină tradiția, calitatea și rafinamentul.

Aceste trabucuri reprezintă adevărate bijuterii ale industriei trabucurilor, aducând în fiecare puff esența și gustul autentic dominican.

Afișează mai multe Afișează mai puțin

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Trabuc Dominican Estates Corona Glass Tub (1)

Cantitate in cutie:
1
Pret 25,00 lei
- + 99 0
Vizualizare rapida
  • La reducere!

Trabucuri Dominican Estates Corona Glass Tubos (5)

Cantitate in cutie:
5
Pret 125,00 lei
- + 49 0
Vizualizare rapida
  • La reducere!

Trabucuri Dominican Estates Corona Glass Tub 24

Cantitate in cutie:
24
Pret 588,00 lei
- + 45 0
Vizualizare rapida
  • Transport gratuit
  • + cadou
Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Sus

Contacteaza-ne