Contacteaza-ne
Cartea The Great Book Of The Habano
  • Cartea The Great Book Of The Habano
  • Cartea The Great Book Of The Habano
  • Cartea The Great Book Of The Habano

Cartea The Great Book Of The Habano

Book76562211311312132

Cartea The Great Book Of The Habano Un nou compendiu pentru iubitorii de trabuc. Sub titlul The Great Book Of The Habano, expertul cubanez Habanos Adriano Martínez Rius prezintă acum, lucrarea lui. Nascut in 1938, autorul este în stransa legatura cu industria de trabuc cubanez de peste cincizeci de ani. Cartea este tradusa in 2 limbi engleza si spaniola

In stoc furnizor - Comanda minima 50 lei

399,00 RON

Cumparand acest produs puteti aduna pana la 15 puncte. Cosul va totaliza 15 puncte care vor putea fi convertite intr-un voucher de 7,50 RON.

Livrare 24 -72 ore
Cantitate

  • Datele tale sunt in siguranta Datele tale sunt in siguranta
  • Livrare prin curier rapid Livrare prin curier rapid
  • Gama impresionanta de produse din tutun si accesorii Gama impresionanta de produse din tutun si accesorii
 Recenzii de la cumparatori
Nu sunt comentarii (inca)
Sunati si comandati in timpul saptamanii intre orele 09:00 - 19:00: 0732 484 178 sau prin email la comenzi@tobacco-online.ro
Cartea The Great Book Of The Habano
Confirma Confirma

Cartea The Great Book Of The Habano Un nou compendiu pentru iubitorii de trabuc. Sub titlul The Great Book Of The Habano, expertul cubanez Habanos Adriano Martínez Rius prezintă acum, lucrarea lui. Născut în 1938, autorul este în strânsă legătură cu industria de trabuc cubanez de peste cincizeci de ani. Noua sa carte cuprinde istoria tutunului din Cuba, despre istoria brandurilor si a fabricilor de trabucuri din Havana. Cartea este frumos ilustrata si reprezinta un bogat material istoric cu fotografii, printuri publicitare si documente. Scrisa in limba engleza si spaniola.

Carte Great Book of Habano - lumea trabucurilor cubaneze adunata intre filele unei carti: de la istoria insulei Cuba, la planta de tutun si procesele prin care trece aceasta, la vestitele branduri cubaneze si vitole.

Book76562211311312132
17 Produse
 Comentarii

Fii primul / prima care acorda un calificativ !