lcp
Filtrează după
Preț
lei lei
Producătorii
Filtre

Brichete Passatore

Contine 3 produse.

Brichetele Passatore sunt accesorii de lux, concepute pentru entuziaștii trabucurilor și pipei, îmbinând eleganța și funcționalitatea.

Aceste brichete, parte a prestigioasei mărci Passatore, cunoscute pentru calitatea excepțională și designul sofisticat, sunt create pentru a oferi o experiență de aprindere superioară. Fabricate în Italia, ele reflectă meșteșugăritul tradițional italian și inovația modernă.

Caracteristicile distinctive ale Brichetelor Passatore includ un design ergonomic, ce asigură o manevrare confortabilă și ușoară.

Disponibile într-o varietate de stiluri, de la modele clasice la cele contemporane, aceste brichete sunt fabricate din materiale premium, cum ar fi metalul rezistent și elemente decorative elegante.

Funcționalitatea este la fel de impresionantă: majoritatea modelelor dispun de flacără reglabilă și un sistem de aprindere eficient, ideal pentru aprinderea trabucurilor sau a pipei în diverse condiții de vânt.

În plus, unele modele includ caracteristici suplimentare, cum ar fi cutter încorporat pentru trabucuri, făcându-le alegerea perfectă pentru fumătorii căutați.

Elegante și robuste, Brichetele Passatore nu sunt doar un instrument practic, ci și un simbol al rafinamentului și gustului pentru detalii fine, completând perfect accesoriile oricărui iubitor de trabucuri sau pipă."

Afișează mai multe Afișează mai puțin

Sunt 3 produse.

Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Bricheta Passatore Jet Burner Grand Prix Negru

Pret 116,00 lei
- + 20 0
Vizualizare rapida
  • La reducere!

Bricheta Passatore Jet Burner Grand Prix Rosu

Pret 116,00 lei
- + 20 0
Vizualizare rapida
  • La reducere!

Bricheta Passatore Jet Burner Grand Prix Galben

Pret 116,00 lei
- + 29 0
Vizualizare rapida
  • La reducere!
Se afiseaza 1-3 din 3 produs(e)

Sus

Va rugam sa ne contactati intre 08 - 19 :00