lcp

Politica de returnare:

Conform Legii nr. 449/2003, actualizata in 2008 si OG. 34/2014, puteti returna unul sau toate produsele cumparate din magazinul nostru online, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea fizica a produsului, fara penalitati sau invocarea unui motiv.

Singura conditie este ca produsul sa fie in aceeasi stare in care v-a fost livrat (sa aiba ambalajul original si documentele care l-au insotit – factura fiscala si chitanta, dupa caz).

In maxim 30 de zile de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea comenzii in contul dumneavoastra.

NU vor fi acceptate la retur:

Produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator (tigari, trabucuri, bauturi alcoolice s.a.);

Produsele accizabile marcate cu timbre, banderole sau orice alt tip de marcaj specific aplicat conform prevederilor legale, a caror marcaje au fost deteriorate.

Daca se constata ca Produsele returnate se incadreaza in oricare dintre conditiile mentionate mai sus, contravaloarea acestora nu va fi achitata, iar coletul va fi retrimis catre Cumparator acesta urmand sa suporte si costurile de retrimitere.

In cazul in care produsul returnat prezinta urme de uzura, purtare, utilizare, zgarieturi, lovituri, socuri, accesorii ori documentatie lipsa, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a decide fie:

a)refuzarea coletului;

b)acceptarea returului si oprirea unei sume din valoarea acestuia, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

Cheluielile de returnare vor fi suportate de Cumparator. Nu se vor inapoia cheltuielile de transport si cele de asigurare a marfii care se vor deduce din suma de retur. Nu puteti returna un produs care are defecte provocate de dumneavoastra. Noi ne asiguram ca produsele de pe tobacco-online.ro ajung la dumneavoastra in cele mai bune conditii.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Marfa returnata va fi asigurata in mod obligatoriu pe durata transportului pe cheltuiala Cumparatorului.

Daca v-a fost trimis un alt produs decat cel comandat, il puteti returna. Vanzatorul va suporta toate cheltuielile cu transportul si va vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul. In cazul in care produsul respectiv nu mai exista in stoc, vi se va returna integral contravaloarea acestuia sau veti avea posibilitatea sa selectati alte produse de pe site-ul nostru in limita sumei achitate deja catre noi.

Pentru a putea returna un produs ne puteti scrie pe [email protected] sau aveti doua optiuni direct pe site.

1. Pentru utilizatorii care au cont pe tobacco-online.ro, puteti utiliza optiunea de retur produse din sectiunea istoric comenzi a contului de client. Acolo va trebui sa accesati comanda in cauza si sa selectati produsul sau produsele pe care doriti sa le returnati.

2. Utilizatorii care au plasat comanda fara cont pot utiliza formularul de contact iar la subiect sa aleaga optiunea "retur produse"
https://tobacco-online.ro/contacteaza-ne

Nu vor fi acceptate colete returnate pentru care nu s-a respectat procedura descrisa mai sus. Trimiteti coletul cu produsul si factura din coletul primit doar dupa ce acceptarea returului si adresa va vor fi comunicate de catre operatorii nostri. Taxele de transport, in acest caz, vor fi suportate de Cumparator (asa cum este stipulat si mai sus).

Sus

Va rugam sa ne contactati intre 08 - 19 :00