lcp

Termenii si conditiile se aplica la achizitionarea online, de pe site-ul www.tobacco-online.ro, stabilesc conditiile si specifica drepturile si obligatiile vanzatorului si ale cumparatorului.

Vanzator si operator al operatiunilor online este Sensimark Consult srl, cu sediul in Bucuresti, Sos Alexandriei 88, RO16942314, inregistrata in Registrul Comertului cu J40/18578/2004.

Relatia dintre parti este guvernata de Legea Romana cu privire a protectia consumatorului(Legea 363/2007), legea comertului electronic(Legea 365/2002) si ordonanta privind cumparaturile pe Internet(Ordonanta 130/2000).

Definitii act comercial

1. TOATE PRODUSELE EXPUSE PE ACEST SITE SUNT IN DEPOZITELE FURNIZORILOR, STOCURILE SUNT CIRCULANTE, PRODUSELE SE POT EPUIZA DE PE STOC FARA A FI INFORMATI IN PREALABIL DE CATRE FURNIZOR SI DE ACEEA POT INTERVENII SITUATII IN CARE UN PRODUS CHIAR DACA ARE DISPONIBILITATE PE SITE SA FIE CU STOC EPUIZAT.

NE CEREM SCUZE DACA ASTFEL DE SITUATII APAR SI INCERCAM SA ONORAM TOATE COMENZILE ASA CUM AU FOST ELE CONFIRMATE.

O COMANDA SE CONFIRMA DUPA CE S-A TRIMIS AL DOILEA EMAIL CU STATUSUL IN PROCESARE.

PE PERIOADA PANDEMIEI POT INTARZIERI LA LIVRAREA COLETELOR DE PANA LA 21 DE ZILE DIN MOMENTUL CONFIRMARII PROCESARII COMENZII.

INTREGUL LANT DE ACHIZITII SI LIVRARI ESTE INGREUNAT SI POT INTERVENII ASTFEL DE SITUATII INDEPENDENTE DE NOI.

NE CEREM SCUZE CLIENTILOR IN CAZUL CARORA SURVIN ASTFEL DE INTARZIERI SI II ASIGURAM CA FACEM TOT POSIBILUL CA ASTFEL DE SITUATII SA FIE EVITATE.

Contract

Contractul de achizitionare sau alt contract guvernat de legea aplicabila, in care partile sunt, consumatorul pe de o parte si vanzatorul pe cealalta parte.

Vanzatorul

O persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte de comert sau alte acte de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care, direct, sau prin intermediul altor persoane fizice sau juridice, livreaza bunuri si/sau servicii catre consumator.

Cumparator

O persoana, care in concordanta cu termenii si conditiile contractuale incheie acte care nu sunt de natura comerciala. Este o persoana fizica sau juridica care cumpara bunuri sau servicii, in alte scopuri decat comerciale.

Distribuitor

O persoana care, in concordanta cu termenii si conditiile contractuale, incheie acte de natura comerciala.

Finalizarea contractului de achizitie

Comanda facuta de cumparator este un act cu efecte juridice, cu conditia confirmarii si acceptarii comenzii de catre vanzator.

Acceptarea comenzii se face telefonic de catre unul din operatorii nostrii si se definitiveaza prin transmiterea comenzii prin serviciul de curierat.

Primirea confirmarii de comanda pe email FARA CONFIRMARE TELEFONICA a disponibilitatii produselor NU DUCE LA INCHEIEREA CONTRACTULUI INTRE PARTI.

Tobacco-online.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.

Comanda plasata on-line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator si va fi urmata de o confirmare pe email si telefonic a comenzii.

Validarea comenzii de catre Vanzator se va face prin mesaj scris (e-mail) catre Cumparator prin trimiterea unei Proforme.

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;

2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;

3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite

Din momentul acceptarii comenzii de catre vanzator intre parti este incheiat un contract cu efecte juridice si cu drepturi si obligatii in sarcina ambelor parti, asa cum sunt definite ele in contract sau in conditiile generale de afaceri, care sunt parte integrala din acest contract.

Termeni si conditii

Intelegerea contractuala dintre vanzator si cumparator in conformitate cu termenii si conditiile aratate in aceasta sectiune. 

Cumparatorul accepta termeniii in care este incheiat contractul la momentul transmiterii comenzii, comanda care genereaza efecte juridice de la momentul finalizarii contractului de achizitie.

Cumparatorul se obliga sa ia la cunostinta prezentele conditii, conditii pe care se considera ca le-a acceptat din momentul transmiterii comenzii catre vanzator.

Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

Produsele de pe acest magazin online nu pot fi achizitionate de catre minori!

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130/2000, cu completarile si modificarile ulterioare, privind regimul juridic al contractelor la distanta

Daca ati achizitionat produsul gresit, il puteti returna in termen de 14 zille lucratoare, fara nici o explicatie.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, adica sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, sa fie nedesfacut, respectiv sigilat.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur, prin transfer bancar

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia, fara a returna plata.

Retur produse

Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

1. Citeste termenii si conditiile aflate mai jos in care se pot returna produsele

2. Completeaza formularul de retur si astepta sa fii contactat de colegii nostri 3.

Daca ai primit confirmarea ca indeplinesti conditiile de retur te rugam sa trimiti produsele prin intermediul unei firme de curierat fara ramburs la adresa indicata de colegii nostri in raspuns.

4. Noteaza pe scrisoarea de transport (AWB) numarul cererii de retur (de forma RT XXXXX) iar apoi trimite-ne numarul de AWB si firma de curierat cu care ai trimis produsele aici.

Coletele care nu au trecut pe AWB numarul cererii de retur, cele de care nu am fost instiintati ca au fost trimise si cele cu cu ramburs (sistem de expediere conform caruia destinatarul este obligat, la primire, sa achite expeditorului contravaloarea aferenta) nu vor fi receptionate!

5. Dupa ce produsele au ajuns la noi si au fost verificate vei fi contactat/a privind desfasurarea si finalizarea acestei proceduri

Fara a aduce atingere dreptului la retragere din Contract potrivit sectiunii anterioare, Cumparatorul are si dreptul de a returna Produsele, partial sau total, urmand a suporta toate costurile cu returul Produselor.

Returnarea Produselor se poate face in termen de 14 zile de la receptia lor. 

Pentru a-si exercita dreptul de retur, Cumparatorul trebuie sa transmita Vanzatorului in termenul indicat la Sectiunea formularul de retur completat, impreuna cu Produsul relevant, la adresa Sos Alexandriei 88 BL PC 10 SC A AP 37

Produsul trebuie returnat in aceeasi stare in care a fost livrat, cu toate accesoriile, documentatia complete, cu etichetele intacte sau timbrul fiscal intact. 

De asemenea, in cazul in care Produsul returnat prezinta urme de uzura, purtare, utilizare, zgarieturi, lovituri, socuri, accesorii ori documentatie lipsa, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a:

a) Refuza sa dea curs returnarii Produsului; sau

b) Accepta returul si de a retinere o suma din Pretul platit de Cumparator, proportionala cu scaderea valorii Produsului cauzata de Cumparator. 

Daca returul a fost refuzat pentru unul dintre motivele enumerate mai sus, transportul inapoi catre Cumparator va face pe cheltuiala acestuia. 

Rambursarea contravalorii Produselor returnate se va face prin transfer bancar in termen de 30 de zile lucratoare de la momentul confirmarii receptiei si verificarii integritatii Produsului.

Plata se va face in contul IBAN indicat de Cumparator in formularul de retur.

Procesarea comenzilor

Dupa trimiterea comenzii veti primi pe mail un reply automat de confirmare.

Comenziile primite pana in ora 15, sunt de regula procesate in aceeasi zi sau in urmatoarea zi lucratoare.

Cu toate ca 90% din produse sunt tot timpul in stoc, in mod exceptional, termenul de livrare se poate prelungi.

In cazul acesta veti fi contactat imediat pentru a va da acordul pentru prelungirea termenului de livrare.

Confidentialitatea datelor

Toate datele personale pe care ni le comunicati, nu vor fi comunicate catre terte persoane fara acordul dvs. prealabil si vor fi folosite in conformitate cu legislatia in vigoare. Puteti solicita oricand modificarea, actualizarea sau stergerea din baza de date.

Validitatea ofertei si preturile

Toate preturile de pe acest site includ TVA si sunt finale. Preturile sunt cele de la data comandarii produselor, indiferent de eventualele modificari ulterioare ale preturilor.

LIMITAREA DE RASPUNDERE 

Livrarea Produselor comandate poate fi amanata daca livrarea nu se poate efectua in termen din motive ce nu pot fi in mod rezolubil imputate Vanzatorului, cum sunt: incendii, explozii, inundatii, conditii meteorologice extreme, greve, lipsa Produselor pe stocul producatorilor, oprirea productiei, precum si orice alta situatie ce poate fi interpretata legal drept o situatie calificata drept o cauza de exonerare de raspundere conform Codului Civil.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului, Vanzatorul fiind astfel exonerat de raspundere pentru neexecutarea Contractului.

Vanzatorul nu garanteaza ca Magazinul Virtual, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.

Cumparatorul foloseste Magazinul Virtual pe propriul risc, Vanzatorul fiind, in masura permisa de legislatia aplicabila, exonerat de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Magazinului Virtual sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acesta. Vanzatorul nu este raspunzator de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor din cadrul Magazinului Virtual.

Cumparatorul este de acord, in mod expres, ca folosirea Magazinului Virtual si cumpararea Produselor se face pe propriul risc. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau orice terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei dintre obligatiile sale rezultand din sau in legatura cu Contractul si / sau care rezulta din utilizarea Produselor dupa livrare si, in special, pentru pierderea acestora.

Aceasta clauza nu aduce atingere eventualelor drepturi / remedii disponibile consumatorilor pentru prejudiciile cauzate de produse cu defecte.

Sus

Contacteaza-ne