Va rugam sa ne contactati intre 08 - 22 :00
unknown

Filtrare dupa

Marca

Ring

Tarie trabuc

Cantitate in cutie

Trabucuri H. Upmann

Contine 32 produse.

Trabucurile H. Upmann sunt unul dintre brandurile din portofoliul producatorului cubanez Habanos S.A. Este unul dintre brandurile de trabucuri cubaneze cu cea mai mare vechime, datand inca din anul 1844.

Herman Upmann a fost un bancher din Germania care iubea atat de mult trabucurile cubaneze incat s-a mutat in Havana in 1844 si s a infiintat atat ca bancher, cat și ca producator de trabucuri. Banca sa s-a închis la începutul anilor 1920, dar trabucurile sale continua ca un exemplu bun de trabuc elegant, cu aroma usoara spre medie. 

Trabucurile produse in Cuba sunt in continuare produse manual in fabrica Jose Manti Havana, iar tutunul isi are originea in regiunea Vuelta Abajo.

Presedintele Statelor Unite J.F. Kennedy a fost unul dintre clientii cei mai fideli ai brandului de trabucuri cubaneze H. Upmann, mai exact a liniei intrerupte acum, Petite Upmann.

Trabucurile H. Upmann, cu design-ul lor elegant, au primit de-a lungul timpului o multitudine de medalii de aur de la diverse exhibitii si ofera o nota personala pe fiecare cutie.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Sus