lcp
  • Transport gratuit
  • La reducere!
  • Nou
Scrumiera S.T. Dupont Memento Mori D006494
Scrumiera S.T. Dupont Memento Mori D006494
Scrumiera S.T. Dupont Memento Mori D006494
Scrumiera S.T. Dupont Memento Mori D006494
Scrumiera S.T. Dupont Memento Mori D006494
Scrumiera S.T. Dupont Memento Mori D006494

Scrumiera S.T. Dupont Memento Mori D006494

Cumparand acest produs puteti aduna pana la 68 puncte. Cosul va totaliza 68 puncte care vor putea fi convertite intr-un voucher de 34,00 lei.

S.T. Dupont

Scrumiera S.T. Dupont Memento Mori D006494

Scrumiera S.T. Dupont Memento Mori D006494, un accesoriu de lux care imbina maestria artizanala cu un design exclusivist.

Aceasta scrumiera, parte a colectiei renumite Memento Mori de la S.T. Dupont, este realizata din materiale de inalta calitate, oferind nu doar durabilitate, ci si o estetica sofisticata.

Designul sau unic, inspirat de tematica Memento Mori, adauga o nota de profunzime si contemplare, transformand-o intr-o piesa de colectie impresionanta.

Perfecta pentru cei care apreciaza detaliile fine si arta de inalta clasa, Scrumiera S.T. Dupont Memento Mori D006494 este ideala pentru a aduce un strop de eleganta si rafinament in orice spatiu.

2.757,00 lei
Cu TVA
Livrare 24 -72 ore
in stoc
Transport gratuit

Astazi ai 5% reducere la orice comanda pentru trabucuri, tigari de foi, accesorii, brichete si humidoare folosind codul promotional:
Voucher code: Reduceri5
 

Datele tale sunt in siguranta

 

Livrare prin curier rapid

 

Gama impresionanta de produse din tutun si accesorii

Opinia clientilor:
Nu sunt comentarii (inca)

Scrumiera S.T. Dupont Memento Mori D006494

Scrumiera S.T. Dupont Memento Mori D006494, o adevarata opera de arta care reprezinta apogeul elegantei si al designului exclusivist.

Aceasta piesa remarcabila, care face parte din colectia emblematica Memento Mori a renumitului brand S.T. Dupont, este mai mult decat o simpla scrumiera; este o expresie a gustului impecabil si a aprecierii pentru artizanatul de inalta clasa.

Realizata folosind materiale premium si finisaje de exceptie, scrumiera D006494 impresioneaza prin detaliile sale elaborate si prin mesajul profund pe care il transmite.

Tematica Memento Mori, un aduc aminte al trecerii timpului si al frumusetii efemere a vietii, este reflectata in designul complex si captivant, transformand fiecare utilizare intr-o experienta unica si contemplativa.

Cu dimensiuni generoase si o forma ergonomica, aceasta scrumiera nu doar ca ofera spatiu suficient pentru cenusa, dar si completeaza orice decor interior, adaugand o nota de sofisticare si stil.

Este perfecta pentru serile intime, petrecute in compania prietenilor sau pentru momentele de relaxare solo, oferind o atmosfera plina de rafinament.

Durabilitatea este un alt punct forte al scrumierei S.T. Dupont Memento Mori D006494.

Realizata pentru a rezista in timp, aceasta piesa poate face fata uzurii cotidiene, mentinandu-si frumusetea si functionalitatea.

Suprafata sa este tratata pentru a preveni zgarieturile si deteriorarea, asigurand ca va ramane o piesa de colectie valoroasa pentru ani de zile.

Aceasta scrumiera nu este doar un accesoriu practic pentru cei care fumeaza, ci si o declaratie de stil si o investitie in frumusetea care transcende trecerea timpului.

Ideal pentru colectionari, pentru cadouri de lux sau ca o aditie eleganta la propriul spatiu de viata, Scrumiera S.T. Dupont Memento Mori D006494 este simbolul suprem al luxului discret si al aprecierii pentru detalii fine si mesajele puternice transmise prin arta.

In concluzie, achizitionarea unei scrumiere S.T. Dupont Memento Mori D006494 este mai mult decat o alegere estetica; este o afirmatie a valorilor personale, a stilului de viata rafinat si a pasiunii pentru artizanatul de exceptie

S.T. Dupont
ScrDupontD006494
5 Produse

Fisa tehnica

Culoare
Negru
Colectie
Memento Mori
Tara de origine
Franta
Dimensiuni
22 x 17 x 4 cm
Material
Portelan
 Comentarii

Fii primul / prima care acorda un calificativ !

Sus

Va rugam sa ne contactati intre 08 - 19 :00