lcp
  • Numai online
  • Nou
Trabuc Davidoff Grand Cru Toro 1
Trabuc Davidoff Grand Cru Toro 1
Trabuc Davidoff Grand Cru Toro 1
Trabuc Davidoff Grand Cru Toro 1
Trabuc Davidoff Grand Cru Toro 1
Trabuc Davidoff Grand Cru Toro 1

Trabuc Davidoff Grand Cru Toro 1

Cumparand acest produs puteti aduna pana la 2 puncte. Cosul va totaliza 2 puncte care vor putea fi convertite intr-un voucher de 1,00 lei.

Davidoff

Trabuc Davidoff Grand Cru Toro 1

Experimentați măiestria absolută și eleganța inconfundabilă cu Trabucul Davidoff Grand Cru Toro, o selecție premium ce redefinește standardele luxului în lumea trabucurilor.

Creat de un nume legendar în industrie, care și-a început călătoria în 1946, acest trabuc este o celebrare a tradiției și inovației, onorând amestecurile originale și mărimile create de Zino Davidoff.

Cu un profil de intensitate de la blând la mediu, Davidoff Grand Cru Toro este alegerea perfectă pentru entuziaștii trabucurilor de orice nivel.

117,00 lei
Cu TVA
Livrare 24 -72 ore
In stoc

Astazi ai 5% reducere la orice comanda pentru trabucuri, tigari de foi, accesorii, brichete si humidoare folosind codul promotional:
Voucher code: Reduceri5
 

Datele tale sunt in siguranta

 

Livrare prin curier rapid

 

Gama impresionanta de produse din tutun si accesorii

Opinia clientilor:
Nu sunt comentarii (inca)

Trabuc Davidoff Grand Cru Toro 1

Davidoff Grand Cru Toro nu este doar un trabuc, ci o invitație la sărbătoarea grandioasă a gustului și rafinamentului.

Fie că este savurat într-un moment de reLa aprindere, Davidoff Grand Cru Toro dezvăluie o complexitate de arome pe care numai Davidoff le poate furniza.

De la notele inițiale untuoase și de nuci, până la dezvoltarea subtilă a condimentelor, cedrului și acelei de iarbă, semnătură Davidoff, fiecare puf este o călătorie aromatică memorabilă.

Relaxare solitară sau într-o companie selectă, acest trabuc promite o experiență de neuitat, plină de armonie și complexitate.

Descoperiți astăzi Davidoff Grand Cru Toro și permiteți-vă să fiți surprinși de bogăția și profunzimea sa de arome.

Învelișul său Connecticut, cultivat în Ecuador, neted și fără cusururi, împreună cu arta atemporală Davidoff, face din acest trabuc o adevărată operă de artă.

Nu veți fi dezamăgiți de această capodoperă, care stă mărturie a angajamentului Davidoff pentru calitatea excepțională și luxul autentic

Trabucul Davidoff Grand Cru Toro are un înveliș impecabil, maro-auriu, Connecticut Shade și tutunuri de umplutură lungi din Republica Dominicană, bine învechite, care sunt rulate expert de cei mai experimentați meșteri.

Trabucurile Davidoff Grand Cru au un gust de intensitate medie, cu un echilibru de cremă, pământ și condimente.

Davidoff
Davidoff6784563345
50 Produse

Fisa tehnica

Vitola
Toro
Tarie trabuc
Usor spre mediu
Cantitate in cutie
1
Lungime trabuc
152
Ring
54
 Comentarii

Fii primul / prima care acorda un calificativ !

Sus

Contacteaza-ne