lcp
  • La reducere!
  • Nou
Trabuc NUB 460 Maduro Tubos Gordito (1)
Trabuc NUB 460 Maduro Tubos Gordito (1)
Trabuc NUB 460 Maduro Tubos Gordito (1)
Trabuc NUB 460 Maduro Tubos Gordito (1)

Trabuc NUB 460 Maduro Tubos Gordito (1)

Cumparand acest produs puteti aduna pana la 1 punct. Cosul va totaliza 1 punct care vor putea fi convertite intr-un voucher de 0,50 lei.

Nub

Trabuc NUB 460 Maduro Tubos Gordito (1)

Trabucul NUB 460 Maduro Tubos Gordito reprezinta esenta pura a artizanatului in lumea trabucurilor. Cu o invelitoare maduro inchisa la culoare si o aroma bogata, NUB 460 ofera o experienta de degustare fara precedent. Provenind din solurile fertile ale Nicaraguei, NUB 460 se distinge printr-o complexitate gustativa impresionanta. Ambalat individual in tubos pentru a-si pastra prospetimea, trabucul este ideal pentru degustatorii rafinati care cauta o experienta autentica si de calitate superioara. Fie ca il savurezi in momente de relaxare sau il impartasesti cu prietenii, NUB 460 Maduro Tubos Gordito va satisface chiar si cele mai exigente gusturi. Descopera magia si maestria din spatele fiecarui trabuc NUB.

70,00 lei
Cu TVA
Livrare 24 -72 ore
in stoc

Astazi ai 5% reducere la orice comanda pentru trabucuri, tigari de foi, accesorii, brichete si humidoare folosind codul promotional:
Voucher code: Reduceri5
 

Datele tale sunt in siguranta

 

Livrare prin curier rapid

 

Gama impresionanta de produse din tutun si accesorii

Opinia clientilor:
Nu sunt comentarii (inca)

Trabuc NUB 460 Maduro Tubos Gordito (1)

Trabucul NUB 460 Maduro Tubos Gordito este mai mult decat un simplu trabuc: este o capodopera a mestesugului, creata pentru a redefine experienta degustarii.

Originar din inima Nicaraguei, acest trabuc a fost conceput pentru a surprinde esenta pura a unei arderi lente, concentrata intr-un format compact. Spre deosebire de alte trabucuri, NUB 460 Maduro ofera o durata de ardere impresionanta, permitandu-ti sa te bucuri de fiecare nuanta si aroma. Tubul protector asigura prospetimea si calitatea fiecarui trabuc, facandu-l alegerea perfecta pentru cei care doresc sa aiba o experienta de fumat de lux in deplasare.

Cand vrei sa iti rasfeti simturile sau sa impresionezi un cunoscator, alege NUB 460 Maduro Tubos Gordito un trabuc care promite si livreaza in fiecare moment.

Nub
Nub567789
10 Produse

Fisa tehnica

Lungime trabuc
10.16
Ring
60
Colectie
NUB 460 Maduro
Ambalaj
Tub
Forma
Gordito
 Comentarii

Fii primul / prima care acorda un calificativ !

Sus

Contacteaza-ne